Ja çfarë tha Dr. Isaac Canon Taylor për Islamin në vitin 1887

“Ai (Islami) e zëvendësoi murgërimin me burrëri. Ai u jep shpresë skllevërve, vëllazërim njerëzimit dhe mun­dëson njohjen e fakteve themelore të natyrës njerëzore”.

Canon Taylor, Kumtesë e lexuar para Kongresit kishtar në Volverhamton, 7 tetor 1887, cituar nga T. Arnold, në “Preaching of Islam” pp. 71-72.

Artikulli paraprakVIDEO – Hoxha i cili i pastroi WC-të (tregim i madh)
Artikulli vijuesPërmendja e Kuranit në Bibël