Ja si duket Qabeja brenda (Foto)

Jaser Ahmed është personi cili kishte nderin që me 30 maj 2015 të bej disa foto nga brendesia e Qabesë.
Ja disa foto:

12345

)

 

Artikulli paraprakJa si duken Meka dhe Medina nga hapësira
Artikulli vijuesJa disa foto nga haxhinjtë e vitit 1884 (Foto)