Ja si prodhohet euro (Video)

Në këtë video ne do tju tregojmë se si shtypet Euro në letër apo kartëmonedha bankare, si edhe proceci në tërësi.

Edhe në Indi procesi është pothuajse i njëjtë, një dokumentar i saj i mahnitshëm dhe një duhet të shikojë për të gjithë, jep informacion të tmerrshëm se si shkruhen shënime dhe gjithashtu se si letra e shënimet janë bërë, letër shënim është më e rëndësishme në mënyrë që ata nuk mund të jenë të falsifikuara, shumë kujdes duhet të merren duke bërë letër dhe shtypjen e tyre. /Kumti.com

Artikulli paraprakNë vitin 2019 pritet të nis gjiganti i fundit infrastrukturor për Kosovën aj i Dukagjinit
Artikulli vijuesKjo mund të jetë pica më e mirë në Amerikë … dhe është bërë nga robotët (Video)