Kjo mund të jetë pica më e mirë në Amerikë … dhe është bërë nga robotët (Video)

Piceria Zume, po përpiqet të bëjë  picen më fitimprurëse përmes robotikës

Në një kuzhinë të pasur me të gjitha elemntet e duhura të picerie moderne, Marta punon pa u lodhur, duke përhapur salcën marinara në pjese të papjekura. Ajo nuk ankohet, nuk merr pushim dhe nuk ka nevojë kurrë për një ditë të sëmurë./Kumti.com

Artikulli paraprakJa si prodhohet euro (Video)
Artikulli vijuesPiruneri i cili lëvizë në çdo drejtim (Video)