Jashari: “Monstra” dhe “Sopoti” duhet që të trajtohen nga prokurori special

0
203

Ministri i drejtësisë Adnan Jashari, në një pres konferencë për media theksoi se edhe rasti “Monstra” edhe ai i “Sopotit’ duhet që të janë objekt analize e Prokurores speciale, raporton zhurnal.mk

“Rasti i Sopotit, informatë që u publikua, ai rast doemos duhet të jetë në kompetencë të saj. Rasti ‘Monstra’, siç e dini, lideri i opozitës edhe përkundër faktit se theksoi se do t’i publikojë ato  këtë nuk e bëri. Çfarë përmban në këto informata nuk e di, këtë duhet ta analizojë prokurorja. Rasti i Kumanovës, edhe për këtë rast nëse ka informacione atëherë eksoficio do të duhet të iniciojë procedurë”, deklaroi ministri i Drejtësisë, Adnan Jashari