Jill Biden me nipin e mbesën po qëndrojnë në Manastirin e Graçanicës

e zëvendëspresidentit të SHBA-ve Joe Biden, Jill Biden ka arritur në manastirin e Graçanicës me ç’rast është takuar me patrikun Teodosije.
Biden me vete ka marrë edhe nipin dhe mbesën e saj ku kanë vizituar ambientet e këtij manastiri.
Joe dhe Jill Biden pasdite do të marrin pjesë në emërtimin e rrugës Gjilan-Ferizaj me emrin e djalit të tyre Beau Biden që në vitin 2015 ka vdekur nga kanceri.

Artikulli paraprakE rrallë, besimtari dhuron 250 mijë euro truall, në plane një xhami për Paskuqanin
Artikulli vijuesVolkswageni teston Touaregin e ri T-Prime