Ju ftoj që të shpërndajmë nga profilet tona flamurin me emblemën e UÇK-së.

Të dashur qytetarë,
Ju ftoj që të shpërndajmë nga profilet tona flamurin me emblemën e UÇK-së.
Të dëshmojmë se e duam UÇK-në dhe besojmë në luftën e pastër dhe çlirimtare të UÇK-së.
Liri për çlirimtarët.

Deputeti Dr.Gëzim Kelmendi

Artikulli paraprakNga errësira në dritë – Arlind B. Tetrica i njohur si (Dj AppRox)
Artikulli vijuesHyrja e osmanëve në trojet arbërore dhe kthimi në Islam