Nga errësira në dritë – Arlind B. Tetrica i njohur si (Dj AppRox)

Nga errësira në dritë

Arlind B. Tetrica i njohur si (Dj AppRox) u largu nga muzika dhe filloj të fal namazin.

Tani ka familje të shëndoshë dhe thotë se e ndjej vetën njeri dhe i lumtur.

(INFO ISLAME)

Artikulli paraprakTË RRALLË, POR EKZISTOJNË!
Artikulli vijuesJu ftoj që të shpërndajmë nga profilet tona flamurin me emblemën e UÇK-së.