Ka ndërruar jetë haxhi Zylfi Merxha

0
194
Në moshën 82-vjeçare ka vdekur Haxhi Hafiz Zylfi Merxha, ish deputet i Kuvendit të Kosovës dhe kryetar i Partisë Rome.
Merxha ka qenë deputet në Kuvendin e Kosovës në tri legjislatura.
 
Ai ishte njëri nga nënshkruesit e Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës.
 
Varrimi i tij do të bëhet nesër, në ora 13:00, në Prizren.