Kastrioti i Besës: Allahu i shkatroftë zullumqarët – Rinia po ikë!

0
716

Kastriot Rexhepi nga “Lëvizja BESA” ka reaguar ashpur në rjetet sociale ndaj faktit se në Maqedoni shqiptarët e rinjë dita ditës po i lëshojnë shtëpitë e tyre dhe po largohen drejt Europës për një ardhmëri më të mirë, ja postimi i tij i plotë:

Allahu i shkatroftë zullumqarët që na sollën në situatë rinia të na ikë jashtë
#egzodiheshtur