Këto janë 20 vendet më të mira për të punuar në vitin 2018

Çfarë ju bën të ngazëllyer për t’u ngritur dhe për të shkuar në punë çdo ditë?

Sot, vendi i punës Glassdoor lëshoi ​​listën e saj të 10-të më të mirë vjetore për punë për 2018.

Për të qenë të ligjshëm, kompanitë duhej të kishin më shumë se 75 komente të aprovuara për një kompani nga punonjësit me seli në Shtetet e Bashkuara dhe duhej të kishin një staf prej 1,000 punonjësish ose më shumë. Bizneset gjithashtu duhej të dorëzoheshin për shqyrtim midis datës 1 nëntor 2016 dhe 22 tetorit 2017.

Çdo kompani duhej të kishte një vlerësim të përgjithshëm të kompanisë 3.5 në vendin e punës dhe 2.5 ose më shumë, kur ai erdhi në pesë “vlerësime të faktorit të vendit të punës” – mundësitë e karrierës, kompensimet dhe përfitimet, kultura dhe vlerat, menaxhmenti i lartë dhe puna .

Në 10 vitet që Glassdoor ka vënë së bashku renditjen, Apple, Bain & Company dhe Google kanë mbetur të gjitha në 10 të lartë.

Nga 100 vendet më të mira për punë, kompanitë ranë në gjashtë industri kryesore: teknologji me 28 kompani në listë, me pakicë me 11, kujdes shëndetësor me 11, konsultim me gjashtë kompani, financim me gjashtë dhe udhëtime dhe turizëm me gjashtë. Kishte edhe pesë rajone të larta ku ndodheshin kompanitë – Zona e Gjirit, Boston, Los Angeles, New York City dhe Seattle./Kumti.com

 

Artikulli paraprakDisa gjëra që duhet ti dini rreth Bitcoinit
Artikulli vijuesSivjet ndërtohet autostrada Gjakovë – Klinë