Kisha e Shën Ndout në Gjakovë, e ndërtuar në kohën e perandorisë osmane dhe u shkatërrua nga komunistet shqiptarë

0
524

Kjo ishte fotoja e fundit e Kishës së Shën Ndout në Gjakovë, Kosovë në vitin 1931. Kisha ishte ndërtuar në vitin 1890,pra në kohën e perandorisë osmane dhe u shkatërrua nga komunistet shqiptare në vitin 1949.