Kohe mençurie, burrerie dhe vendosmerie

0
280

Qeveria nuk eshte vetem e nje partie politike!
Asnjeher, qe nga fundi i Luftes ne Kosove, nuk kemi qene kaq te shantazhuar, te sulmuar dhe te rrezikuar nga te gjitha format e Luftes, qe nga ajo propagandistike, shantazhuese, diplomatike dhe rrezikut te luftes se armatosur!
Bashkeveprimi i te gjitha subjekteve te sigurise dhe diplomacise, large medieve, por rreth tryezes se perbashket, do ishte signal i i mire, lidhur me gadishmerine tone per te mbrojtur integritetin dhe sovranitetin e Kosoves me te gjitha mjetet.

Populli eshte me i gatshem se kurdohere, ta perkrahe cdo vendim apo akcion te menduar dhe pergaditur mire; gjithesesi edhe miqte tane, kudo qofshin. Le te ngritemi ne nivelin e ROSU, dhe pastaj do jemi ne rregull.