Komuna e Tetovës liron nga pagesa e parkimit zonal personat me nevoja të veçanta

0
217

Komuna e Tetovës përmes një deklarate për shtyp ditën e djeshme të Drejtorit të NP “Parkingjet e Qytetit” Fejsal Beadini, dhe sot përmes një shpërndarje të informacioni sot në rrjetin social Facebook në faqen e Kryetares së Komunës Teuta Arifi ka bërë të ditur që liron nga obligimi i pagesës së parkimit zonal personat me nevoja të veçanta. Ky gjest shpreh një komunë solidare ndaj qytetarit.

Ndryshe, parkingjet në vendet evropiane dhe gjetiu kanë hapësirë të veçanta të siguruar dhe pa pagesë për personat me nevoja të ve[anta.