Krasniqi para drejtësisë, nuk raportoi vjedhjet e votave?!

0
132

Kryeparlamentari Jakup Krasniqi mund të përballet me drejtësinë, për shkak të mosraportimit të vjedhjes së votave në zgjedhjet e fundit parlamentare edhe pse ishte në dijeni se vjedhja e votave po ndodhte.
Burime të gazetës “Tribuna Shqiptare” brenda Prokurorisë së Kosovës, kanë deklaruar se nëse një person është në dijeni se kanë ndodhur vjedhje të votave dhe rastin nuk e ka denoncuar në prokurori, atëherë ai person ka bërë shkelje penale e cila është e sanksionuar me ligj. /Telegrafi/kohaislame