Ku jeni ju të Lëvizjes BESA tash në Ramazan nuk po ju shohë askund ?!

Status në Facebook

Njëri nga këta envero-marksisto-leninistët e BDI-së tha ku jeni ju të BESËS tash në Ramazan nuk po ju shohë askund ?!

I thash: Ke të drejt,aty ku jemi NE (në Xhami) këmba juaj nuk ka shkelur kurrë, prandaj nuk na sheh e nuk do të na shohësh!

Ka DALLIM të jesh Me BESË dhe PABESË!Untitled

Artikulli paraprakVendi i dyshuar për varrezë masive pret urdhrin e prokurorit
Artikulli vijuesA duhet lejuar mbulesa për femrat në Policinë e Kosovës?