Kujdes pasqyret kur të shkoni nëpër butiqe të ndryshme

0
271
Keni kujdes kur të shkoni nëpër butiqe të ndryshme dhe provoni rroba në zhveshtore për ti blerë ato.
Sepse pasi që ndodhin vjedhje të ndryshme në zhveshtore shumë butiqe i instalojnë kamerat prapa pasqyrave të cilat janë të tejdukshme dhe nga të cilat mund të të sheh pronari i dyqanit dhe mund të të ingjizoj ty duke provuar rroba dhe pastaj ti publikoj ato në internet.
 
Me një gjë të tillë mund edhe të keqpërdoret nderi yt dhe mund të të rrezikohet jeta jote familjare.
 
Andaj provoni pasqyrat brenda zhveshtoreve duke e prekur pasqyrën me dorë, nëse gishti është afër ajo është pasqyrë normale, por nëse është gishti i larguar atëherë ajo është pasqyrë e tejdukshme, dhe mund të ketë ndonjë kamerë të instaluar pikërisht prapa asaj pasqyre.