Kur ndjeshmëria dhe dhembshuria zhduken aq sa krimet duken si filma vizatimorë

Kur ndjeshmëria dhe dhembshuria zhduken te vetë muslimanët aq sa krimet duken si filma vizatimorë atëherë nuk ka se si zemrat tona të jenë në rregull me adhurimet që bëjmë për Zotin tonë. Fëmijët sirianë e kanë përcuar mesazhin e tyre. Por nëse ne akoma vazhdojmë të mos lutemi për ta dhe mos të sildarizohemi me ta atëherë nuk mund t’i ruhemi dot dënimeve të Allahut të cilat vetëm Ai i di si janë.

 

Artikulli paraprakMenxi e binda zemrën që t’vendos këtë foto të këtyre melaqeve të gurëzueme prej bombardimit.
Artikulli vijuesSerbo sllavët krenohen me Kishën Ortodokse, kurse ne…?