Dardan Molliqaj: Kadri Veseli ishte deklaruar se “njerëzit e UDB-së janë pasuri kombëtare”

Deputeti i Vetëvendosjes, Dardan Molliqaj i ka kërkuar kreut të Kuvendit, Kadri Veseli të sqarojë një deklarim të tij lidhur me UDB-në.

Molliqaj ka thënë se Veseli ishte deklaruar se “njerëzit e UDB-së janë pasuri kombëtare”.

Ai ka kërkuar nga Veseli që t`i nxjerrë dokumentet dhe regjistrimet për të cilat Veseli ka thënë publikisht se ekzistojnë.

“Ke deklaruar në paraqitjen e parë publike që njerëzit që kanë punuar në UDB janë pasuri kombëtare. UDB-ën e ke përmend në Kuvend. Ke bashkëpunuar me njerëz të UDB-ës që ke thënë publikisht se ekzistojnë regjistrimet. Nuk po them se ke bashkëpunuar me Serbinë. Nxjerrna ato dokumente që i ke edhe për UDB-ën se duam të dimë çka kanë bë në Kosovë. SHIK-u besoj që ka kryer krime në Kosovë. “, ka thënë Molliqaj.

Artikulli paraprakDeputetja e VV thotë se në 2003 është ngritur aktakuzë ndaj Veselit, për vrasjen e Komandant Drinit
Artikulli vijuesKadri Veseli:Të pabesët mund të flasin çdo gjë, duke shtuar se Drini ka qenë nën urdhrat e tij