Menxi e binda zemrën që t’vendos këtë foto të këtyre melaqeve të gurëzueme prej bombardimit.

Arian Xhezairi

Menxi e binda zemrën që t’vendos këtë foto të këtyre melaqeve të gurëzueme prej bombardimit. E zemra o tuj therë.

Por për një gjë jam i sigurtë, që pamundësia për t’u dalë në mbrojtje dhe pafuqia për t’marrë hak për shpirt të tyne, m’bën të ndihem i rëndësishëm aq sa ka vlerë një algë.

Due me i takue këto melaqe nji ditë kur t’ketë mbarue masakra e këta t’jenë rrit, e me i shtrëngue fort e me i përqafë, e me u thanë na falni o sy të pafajshëm që dështuem prej misionit tonë njerëzorë, e s’ju gjindem ngat atëherë kur nji krah ndihme ishte jetik për ju. ‪#‎TaThotVellai‬

Artikulli paraprakShtohen ankesat ndaj bankave dhe kompanive të sigurimeve
Artikulli vijuesKur ndjeshmëria dhe dhembshuria zhduken aq sa krimet duken si filma vizatimorë