Le të jetë Mus'hafi dhurata ime

Vakëfi turk që është pjesë e Diyanetit ka filluar një aksion për ndarjen e dy milion kopjeve të Mus’hafëve me përkthim në të gjithë botën nën moton “Le të jetë Mus’hafi dhurata ime.”
Deri tani janë ndarë më shumë se gjysmë milion kopje me përkthim në gjuhë të ndryshme të botës.

Artikulli paraprak“Ne hamë mish derri dhe pimë alkool” – thotë ministrja
Artikulli vijuesHapja e dosjeve të vrasjeve në Shqipëri, shkakton tërmet politik në trojet shqiptare