Lëvizja BESA: U konstituua Kryesia Qendrore

Dje (e shtunë – 09.01.2016) në Shkup u mbajt mbledhja e parë konstituive e Kryesisë Qendrore e Lëvizjes BESA. Kështu Lëvizja BESA u kompletua me të gjitha organet e saj. Ashtu si të gjitha organet e tjera, edhe Kryesia Qendrore e ka mandatin e saj deri në kongresin e Lëvizjes.

Përbërja e Kryesisë do të jetë kjo:
• Bilall KASAMI, kryetar
• Abdush DEMIRI
• Adnan AZIZI
• Afrim GASHI
• Atixhe MAKSUTI
• Bejtulla DEMIRI
• Blerim SEJDIU
• Daim LUÇI
• Driton SULEJMANI
• Emrli HASANI
• Ermira Asani – SALIJA
• Femi JUSUFI
• Hysein DIKA
• Hysni ISMAILI
• Kastriot REXHEPI
• Lulzim ALIU
• Njomza Imeri – ISMAILI
• Rexhep MEMEDI
• Sara ShABANI
• Sedat SULEJMANI
• Skender REXHEPI
• Shaban ZENDELI
• Zeqirija IBRAHIMI
Përveç kësaj, Kryesia vendosi që të hartohet rregullorja e punës të Lëvizjes, që do të duhet të miratohet në mbledhjen e ardhshme, ndërsa u dha raport edhe për punët rreth organizimit të Forumit Rinor dhe Forumit të Gruas.
Në mbledhje u fol edhe për detyrat që do t’i ketë në të ardhmen Kryesia Qendrore, e të cilat burojnë nga Statuti i Lëvizjes BESA.

Artikulli paraprakRonaldo do ta takoj jetimin palestinez, i mbijetuar i sulmeve izraelite (Foto)
Artikulli vijuesBaksuzi, Ogursuzi dhe Rezili (FOTO)