LSDM: Gruevski kërkon shpëtim duke manipuluar në Youtub

0
177
Heshtja e Nikolla Gruevskit dhe bashkëpunëtorëve të tij janë kundër kushtetuese, kundërligjore dhe sjellje jo njerëzore ashtu si edhe kërkesa e tyre për shpëtim duke manipuluar nëpërmjet Youtub me të cilët manipulime bëjnë vepra të tjera penale dhe ën mënyrë plotësuese tregojnë se me çfarë njerëz kemi të bëjmë”, thuhet në deklaratën e LSDM-së.
 
Sipas LSDM-së, përpunuesit medial tash më nuk janë të shfrytëzueshëm për Gruevskin për këtë arsye ai kapet për mekanizma tjerë në mbrojtje, por ata e zhytin edhe më shumë në baltë.
 
“Rastet e montuara politike , montimi rasteve skandaloze gjyqësore, përgjimi i qytetarëve janë vetëm një pjesë realitetit të egër në Maqedoni e cila do të sqarohet deri ën fund para qytetarëve”, thotë LSDM.