Manovra detare të përbashkëta mes ushtrisë egjiptiane dhe asaj turke

0
124

Forcat detare të Egjiptit dhe Turqisë, kanë nisur manovra të përbashkëta në lindje të Mesdheut dhe që do të zgjasin për një javë.

Manovrat e përvjetshme, të cilat mbajnë emrin “Deti i miqësisë” kanë nisur mes ushtrisë turke dhe asaj egjiptiane.
Në këto manovra, Egjipti merr pjesë me pesë njësi të marinës, përveç forcave të tjera ajrore. /A.online/kohaislame