Marrëveshja, Kosovë-Gjermani i sjellë Kosovës 12 milionë e 950 mijë euro.

Ministria e Financave ka njoftuar se sot do të nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë për Bashkëpunim Teknik për vitin 2017.

Marrëveshja e cila do të nënshkruhet nga ministri i Financave, Bedri Hamza dhe ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovës, Christian Heldt, ka vlerën totale prej 12 milionë e 950 mijë euro.Ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes do të mbahet sot në Ministrinë e Financave.

Artikulli paraprakZoran Zaev, të martën viziton Kosovën
Artikulli vijuesPutin urdhëron që të fillojë tërheqja e forcave ruse nga Siria