"Mbusha telefonin, na bëni hallall" (FOTO)

Një njeri kishte mbush baterinë e telefonit në xhami, më pas lë 1 lirë turke dhe një letër ku shkruhej “Mbusha telefonin, na bëni hallall”

#Respekt

Artikulli paraprakBerisha: “Shteti nuk e ka kuptuar kurrë që synimet tona nuk ishin të bëheshim terroristë,”
Artikulli vijues“Nëse operacioni në Mosul përbën kërcënim për Turqinë do të marrim të gjitha masat”