Milenko Nedellkovski: Le të vendoset edhe një kryq i madh, le të çmendet “plemja” (shqiptarët)

0
2297
Gazetari maqedonas Milenko Nedellkovski vazhdonme fyerje ndaj Myslimanëve dhe Shqiptarëve në rrjetet sociale, ky gazetarë proqeveritar së fundmi ka apeluar që të vendoset edhe një kryq gjigand dhe kështu le ta kuptojn se ku jetojnë shqiptarët thotë ai, ja postimi i tij iplotë:
Apel deri te Koce Trajanovski,Toni Trajkovsi kryetarit te komunes së Gazi babes dhe deri te Toni Shajka, në mes Stajkovcit në vendin e fontanes të ndërtohet kryq i madh dhe të vendohet shtizë me flamurin e Maqedon. Kur të kaloj “plemja” (aludon tek shqiptarët) nga fshatrat e larta të dijë në cilin shtet jeton!