Ministri i Arsimit thotë se PISA e ka vërtetuar nivelin e dobët në arsim

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyqi deklaroi se gjendja në arsim duhet të përmirësohet.

I ftuar në emisionin “Politikë” në Tribuna Channel, thotë se gjendjen e arsimit e ka vërtetuar testi PISA sipas tij.

Bytyqi potencoi se nuk munden brenda një mandati të bëjnë ndryshime radikale, por që gabimet duhet të evitohen.

Artikulli paraprakMë në fund një lajm i mirë për Florent Hoxhën
Artikulli vijuesMinistri i Shëndetësisë pajisë me ID-Kartela stafin e QKUK,orari i punës do të respektohet