“Mos e ngrini zërin tash, se ju nuk keni ndihmën Tonë!” (Mu’minun, 65).

“Mos e ngrini zërin tash, se ju nuk keni ndihmën Tonë!” (Mu’minun, 65).
Kjo eshte dita kur do te dalim para Allahut dhe do te kerkojme prej tij ndihme e shpetim, madje duke e bere kete me ze te larte. E, Allahu ate dite e do vetem ate ze qe eshte ngritur per te ne kete bote.

Artikulli paraprakA e keni ditur se Kur’ani, burrat dhe gratë, i përmend në mënyrë të barabartë?
Artikulli vijuesNjeriu të cilit Allahu ia pranoi çdo lutje