Ndërtimi i shtëpisë për 6 orë (Video)

Në një kohë kur çmimet e pasurive të paluajtshme po kalojnë kulmin, italiani Renato Vidal ka krijuar një alternativë të shkëlqyeshme për banesat tradicionale./Kumti.com

M.A.Di. është një çantë e sheshtë në ajër që kushton vetëm 33 mijë dollar dhe tre njerëz mund ta mbledhin atë në çdo vend të sheshtë për rreth 6 orë.

Ndërtesa është e certifikuar si sizmikisht e sigurt dhe e krijuar me materiale me cilësi të lartë. Ajo vjen në një madhësi të ndryshme, duke filluar nga një shtëpi prej 290 katrorësh për 33mijë dollar në një dizajn 904 metra katror për 73 mijë dollar. Të gjitha modelet themelore përfshijnë një banjo me pajisje sanitare, lidhje kuzhine, një shkallë shkallë dhe instalime teknike./Kumti.com

Pasi në vend, M.A.Di. madje mund të ndërtohet pa një bazë konkrete. Strukturat mund të grumbullohen për të shkuar krejtësisht pa rrjet organizativ me shtimin e panelet diellore, sistemet e ujit gri, dhe ndriçim LED. “Krijon vende komode dhe të sigurta shumë të personalizueshme sipas nevojave tuaja”, shkruan në faqen e saj të internetit. Koha e dorëzimit zgjat deri në 60 ditë pas pranimit të vizatimeve përfundimtare./Kumti.com

Artikulli paraprakKjo është zgjidhja përfekte për qantën tuaj (Video)
Artikulli vijuesKy vend i makinës për fëmijë shndërrohet në një karrocë fëmijësh në sekonda! (Video)