Ndihmo Tetovën me 100 denarë, fëmijët shqiptar qajnë!

0
305

Shkup, 4 gusht

-Pas viktimave dhe shkatërrimit që e pësuan banorët e Tetovës nga vershimet, janë hapur numra telefoni për të bërë donacion në ndihmë të tyre. Nje thirje kushton 100 denare, plus TVSH.

070 143 400
075 143 400
077 143 400

© ZHURNAL.mk