Në Dubai bien para nga qielli

0
243

Shoferët që po udhëtonin në Dubai nuk po u besonin syve, kur nisën të bien para nga qielli.

Mijëra kartëmonedha me një vlerë rreth 100 euro secila nisën të bien në rrugë.

Shoferët braktisën makinat dhe dolën në rrugë.

Mendohet se mbi 600 mijë euro u hodhën në rrugë.

Askush nuk e di se kush i hodhi dhe përse.

“>