"Në kërkim të tjerëve"

Isabella
Ajo kërkon për dikënd tjetër për çdo ditë
dhe më gjenë mua
Dhe Unë kërkojë për dikënd tjetër
por e gjejë atë
Është thënë: se Lindja dhe Perëndimi kurrë nuk takohen
por Isabella dhe Unë
Takohemi për çdo ditë
në udhëtimin e kërkimit të tjerëve

Ashjan Al Hendi

Artikulli paraprakNëse e fshini këtë aplikacion në iPhone, do të zgjasni jetën e baterisë për 15 %
Artikulli vijuesSi u bë skocezi musliman pa takuar kurrë ndonjë musliman?