Në Lagjen e Trimave, posa ka mbërritur edhe Zoran Zaev (FOTO)

0
298

Sot në Lagjen e Trimave në Kumanovë ku dy ditë me radhë ka pasur luftime dhe ku është zhvilluar aksioni policor, dukej qetë. Rrugët ishin të mbushura me njerëz, disa banorë të lagjes që kanë ardhur për të parë gjendjen me shtëpitë të tyre disa familjarë por edhe media të shumta. Në vizitë posa ka mbërritur edhe lideri i opozitës Zoran Zaev, transmeton gazetari i Portalb nga tereni.

20150511_150951_resized

Nga luftimet janë dëmtuar gjithsej 30 shtëpi. Banorët thonë se më se më herët nuk kanë vërejtur ndonjë lëvizje të personave të panjohur. Ka pasur numër të shtuar të policisë por banorët kanë menduar se gjithë kjo është për shkak të protestave.

11121289_1441958439452596_1680589759_n1
 11210097_1441962842785489_68611147_n
 11212424_1441959399452500_771939246_n
 11215975_1441963489452091_2110789002_n
  11216452_1441959342785839_1839136467_n
 11245359_1441959842785789_1920493538_n 
auto_t141431328344