Në Paris po rritet interesimi për Kuranin dhe Islamin (FOTO)

0
192

Në Paris janë duke u rritur kërkesat për Kuranin Fisnik dhe literaturën tjetër islame. Njerëzit me të madhe interesohen për ta njohur sa më shumë islamin raporton “Citaj hrvatska – FB”.

 

Si duket për këtë më shumë ka kontribuar ngjarja me  “Charlie Hebdo”, revistë kjo e cila, në mënyrën më të turpshme, bëri karikaturat e Pejgamberit a.s.