Lansohet uebfaqja ekskluzive për “Emrat dhe Cilësitë e Allahut”

0
205

Këto ditë është lansuar edhe një webfaqe e re në kuadër të produkteve të shumta teknologjike që kanë për synim sjelljen më afër dhe lehtësimin e mësimeve të larta të Fesë së Vërtetë të Zotit, për lexuesit shqiptar.

Webfaqja http://emrateallahut.com/, është një webfaqe e cila prezenton 99 Emrat dhe Cilësitë Absolute të Allahut. Ku teksti është i ndërtuar në disa grafika dhe imazhe të bukura. Ka mundësinë e dëgjimit të ligjëratave të hoxhë Enis Rama nga seria e Emrave dhe Cilësive të Allahut. Ofron gjithashtu edhe mundësinë e shkarkimit të materialeve në verzionin HD.

Këto produkte e shtojnë atraktivitetin për ta mësuar përmbajtjen fetare, shpesh e lehtësojnë edhe kuptimin dhe janë një plotësim shumë i mirë i formave tradicionale të mësimit dhe shprëndarjes së fesë./kohaislame.com