Netanjahu kërkon vija të kuqe për Iranin

0
170

Kryeministri izraelit Benjamin Netanjahu kërkoi nga fuqitë botërore të dielën që të vendosin “vijat e qarta të kuqe” mbi aktivitetet atomike të Teheranit.

“Iranianët janë duke përdorur bisedimet me fuqitë botërore për të fituar kohë dhe për të çuar përpara programin e tyre bërthamor. Unë besoj se ne duhet të themi të vërtetën:. Bashkësia ndërkombëtare nuk po e terheq qarte nje linjë të kuqe për Iranin dhe Irani nuk është duke parë rrezikun, u shpreh ai.kohaislame