Nga 1980 në Kaliforni janë ndërtuar 22 burgje

0
261

Që nga viti 1980, Kalifornia ka ndërtuar 22 burgje dhe 1 universitet. Kështu kanë protestuar disa studentë në Kaliforni për të shpreh indinjatën e thellë me këtë shtet