TË RRALLË, POR EKZISTOJNË!

TË RRALLË, POR EKZISTOJNË!

Ai që të do sinqerisht…
Të lexon kur je në heshtje.
E sheh të mirën në ty kur je në zemërim.
E ndjen butësinë tënde kur je i ashpër.
E sheh pikëllimin tënd kur buzëqesh.
Të ofron kur çon inat.
Dhe bën durim kur ti je në gjendjen tënde më të keqe!

Hoxhë Irfan Jahiu

Artikulli paraprakPorosi të Lukman Hakimit drejtuar djalit te tij
Artikulli vijuesNga errësira në dritë – Arlind B. Tetrica i njohur si (Dj AppRox)