Haxhiu plak faleminderon Turqit për ndihmën që japin në lagjen e Hasanbegut

Kontingjeti Turk i ndihmave ishte prezent që nga fillimi i krizës pas vërshimeve në lagjen e Hasanbegut, në këtë video eksluzive nga Koha Islame mund të shihni se si një Haxhi plak faleminderon Turqit për ndihmën që po e japin në këtë lagje e cila u dëmtua shum.

Artikulli paraprakNjë Bisedë mes Hoxhës Muharem Ismaili dhe zjarfikësit Turk në lagjen e Hasanbegut
Artikulli vijuesSedat Rushidi: Shoqata NUN do të vazhdon me aktivitetin humanitare në Hasanbeg