Një myslimane e mbuluar si Esmeralda Shkjau

Besimi tek feja është një gjë, por praktikimi i riteve dhe traditave të saj, të dallon nga të tjerët. Një nga këta besimtarë të devotshëm, duket se është dhe deputetja e Durrësit Esmeralda Shkjau e cila këto ditë të Ramazanit ka vendosur të mbulohet me shaminë myslimane. Së bashku me kolege të saj a ndoshta mikesha, Esi (siç njihet në rrjetet sociale) ka postuar në ‘Snapchat’ foto përpara faljes.

 

Artikulli paraprakShkup – Biljana e konvertuar në fenë islame ka mbetur në rrugë, vuan për bukë
Artikulli vijuesMesazhi i Mërgim Mavrajt për tifozët e Kombëtares