Njesia Speciale në Veri për arrestimin e ministrave serb apo plan i Vuçiçit për popullaten serbe

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës aktualisht është e vendosur në Banjska në Veri dhe është në gjendje gatishmërie për të intervenuar në rast të tentim hyrjes ilegale në Kosovë të ministrave serb.

Profesori i njohur nga Gjilani Ismet Azizi në një postim në rrjetin social në facebook ka shkruar që shkuarja e Forcave Speciale të Kosovës në Veri mund të jetë një plan i përgaditur nga Vucic.

Postimi i plotë:

Forcat Speciale të Kosovës, në Veri për të ndalur hyrjen e dy ministrave serb.
( Specijalne snage Kosova, na Sever da spreče ulazak dva ministara Srbije)

Ky është nji truk i A. Vuçiqit, për ta bindur popullatën serbe se Kosova është e pavarur, dhe ka kufijt e vet.
(Ovo je trik A . Vučića, da pstigao da ubedi srpski narod, da Kosovo je nazavsna drzava, i ima svoje granice.)

Nëse e nalizojmë fjalimin e javës së kaluar drejtuar popullit serb kjo të bënë ta kuptojmë këtë hap të çeveritarëve serb, natyrisht me miratimin, përkatësisht sygjerimin e vet Vuçiqit.
(Ako analiziramo govor upučen srpskoj javnosti, daje na do znanja da svatimo ovaj korak srbskih ministara, naravno sa odobrenjem i sugestijom Vučića.)

 

Artikulli paraprakShqipëria bllokon prodhimet kosovare
Artikulli vijuesVarësia e ndaj lojërave të fatit/bixhozit/bastoreve dhe problemi i tyre