NP” “Rrugët e Maqedonisë” aktivizon eskavator

0
226

Shkup, 4 gusht-Gjendja në Tetovë fillon të normalizohet pas fatkeqësisë së djeshme natyrore ku humbën jetën disa persona, ndërsa dita të tjerë janë lënduar.

Eskavatorët e NP “Rrugët e Maqedonisë” kanë arrit në fshatrat e dëmtuara nga vërshimet. Maqineri ka fillaur të pastroj nga fshati Poroj ku eskavatorët nga NP “Rrugët e Maqedonisë” largojnë gërmadhat edhe në Dobrosht, Shipkovicë dhe Reçicë.
Mësohet se do të qëndrojn deri në fund deri sa të pastrojnë gërmadhat.
 

© ZHURNAL.mk