Opozita: Në veri duhet forcë e jo zyrë

0
224

Opozita në Kosovë e sheh të panevojshme themelimin e Zyrës administrative në veri të Mitrovicës, dhe kanë shfaqur dilema në rezultatet që do të mund të japë kjo zyrë.

Sipas opozitës, nëse kjo zyrë nuk do të jetë funksionale, atëherë i vetmi rezultat negativ mund të jetë që në mënyrë automatike do të fuqizohen strukturat paralele, shkruan Zëri.
Partitë opozitare kanë thënë se pa një prani të mekanizmave të sigurisë atje dhe pa kontroll të kufijve nuk mund të ketë rezultate në veri të Mitrovicës.
Sipas tyre, nuk mund të funksionalizohet sovraniteti i vendit me një zyrë./Indeksonline/kohaislame