PËRGJIMI I TELEFONAVE, VEÇ ME VENDIM TË GJYKATËS

0
186

Mbikëqyrësi kryesor shtetëror për Mbrojtjen e të Dhënave Personale në Kosovë, Ruzhdi Jashari, thotë se të privatësia do të mbrohet me ligj.

Ai nuk e ka përjashtuar mundësinë e shkeljeve të privatësisë dhe keqpërdorimit të të dhënave personale.

Por për të gjithë ato kompani, si shtetërore, po ashtu edhe ato private, që bëjnë shkelje të privatësisë së qytetarit, do të merren masa konform ligjit”, ka thënë Jashari për Rel.

Ai ka thënë se askush nuk guxon të përgjojë telefonat pa një vendim të gjykatës.kohaislame