Përse orët që reklamohen tregojnë gjithmonë të njëjtën kohë?

0
2232

A keni vënë re diçka të veçantë tek orët që reklamohen?

Ndoshta jo, tek e fundit nuk e keni mendjen aty.

Por nëse jeni admirues i orëve, mund të keni pikasur që orët e reklamuara tregojnë gjithmonë orën 10:10.

Përse?

Zëvendëspresidenti i kompanisë Tourneau thotë për NYTimes se duart janë gjithmonë të pozicionuara tek 10-a e 2-shi.

Në këtë mënyrë, logoja dhe marka dalin në pah.

Dikur orët vendoseshin tek 8:20.

Edhe kështu logo dhe marka del në pah, por ‘fytyra’ e orës të jep idenë sikur është e mërzitur.

Sëatch thotë se duan një fytyrë të qeshur, jo të mërzitur.