Piruneri i cili lëvizë në çdo drejtim (Video)

Ky piruner ka goma të posaçme që e lejojnë atë të lëvizë në çdo drejtim me lehtësi./Kumti.com

Artikulli paraprakKjo mund të jetë pica më e mirë në Amerikë … dhe është bërë nga robotët (Video)
Artikulli vijues22 ndërtesat më të bukura në botë, sipas arkitektëve