Polici kërkon kafe nga nëna e të arrestuarit

0
262

Pasi kishin bastisur, konfiskuar kompjuterin dhe telefonat celularë, në shtëpinë e njërit nga të arrestuarit policët kishin kërkuar të pinë edhe kafe nga zonja e shtëpisë.

“Kërkuan edhe kafe me pi. S’kishim çfarë të bëjmë, kush s’guxojke me ju thënë jo. U çua nëna dhe u bëri kafe. Njëri polic bile edhe ka fjetur dy orë në sallon se tha se ka qenë i lodhur dhe tërë natën pa gjumë”, rrëfeu për ekipin e gazetës “KOHA” një i ri, familjar i tre vëllezërve Haziri nga Shutka./gazetakoha/kohaislame