Porosia e Nexhmedin Erbakan për presidentin Erdogan

0
3094

Porosia e Nexhmedin Erbakan për presidentin Erdogan

“Kurrë mos e mendo që Fuqia e vertetë e këtij shteti është tanku, artilerija e paraja, por fuqia e këtij shteti është rinia e tij besimtare andaj edukoni rinin me Kuran dhe Sunet”.

 

(Info Islame)