Prani e shtuar policore në Llojan në ndjekje të emigrantëve

Një numër i madh i policisë speciale po vazhdon të qëndrojë në rajonin e Likovës, gjegjësisht në fshatrat e Llojanit dhe Vaksincës, informon INA.

Prani e shtuar policore në Llojan në ndjekje të emigrantëve.

Në këtë zonë ka prani të shtuar policore, por edhe prani të emigrantëve të cilët po vazhdojnë të lëvizin ilegalisht në këtë zonë.

Artikulli paraprakTabanoc, vazhdon gjendja e vështirë e refugjatëve
Artikulli vijues“Çfarë do t’iu thotë sot Ahmeti të rinjve, pas rezillëkut që ndëgjuam?”